ACCESORIS ECONÒMICS

Posted On By unaltrepuntdevistapc

Accessoris fotogràfics per menys de 40 euros

1. Filtres

Un filtre és un accessori que es col·loca en l’objectiu per modificar la llum entrant. N’hi ha circulars i rectangulars, per a aconseguir resultats més tècnics o artístics . És un accessori bastant útil i que pots aconseguir a partir de 10 euros. Per descomptat, el preu varia en funció de la qualitat i de l’ús que li vagis a donar.

2. Gels de colors

Si vols imprimir un toc artístic a les teves fotografies per pocs diners, no pots resistir-te als gels per flaix. Els colors transmeten sensacions i és un recurs que pots utilitzar per emocionar amb les teves fotografies. Tens jocs amb un gran assortiment de colors o fins i tot els pots fabricar tu per molt pocs diners comprant acetats de colors.

3. Difusors per a flaix

Si tens flash extern, els difusors són molt útils i fins i tot en ocasions necessaris. Per el poc que costen ( també pots fabricar a casa ) el benefici és enorme. En Amazon tens un munt d’opcions des 0’50 euros, barat, oi? Una opció molt llaminera per millorar la il·luminació artificial a les teves fotografies.

4. Caixa de llum

Per fotografiar objectes petits ben il·luminats pots recórrer a una caixa de llum, que pots construir tu. Però si no se’t dóna molt bé el bricolatge, tens un “mini” estudi fotogràfic molt completito per uns  .