Fotografías de lo invisible – Patricia Bofill

Posted On By unaltrepuntdevistapc

17 gener - 20 març | Gratuit

Fotografies de l’invisible al·ludeix a l’intangible, al que roman ocult, a aquesta dimensió de l’existència que està més enllà del que és visible, del que aparent, confrontant-se així amb els límits del que representable. El treball parteix d’una reflexió entorn a la pròpia mirada, què mirem, des d’on mirem. Mirar cap a fora és sempre mirar cap a dins. La imatge ens fa de mirall i ens retorna la mirada.

Són imatges que neixen d’una escolta interna.Imágenes d’un món interior que connecten amb estats de consciència, estats d’introspecció, oscil·lacions de l’ànima …, que es nodreixen de vivències, temors, ferides.

Imatges que a manera de presències, quietes, silencioses, contenen en el seu interior, per sota de la seva forma externa, sòlida i immòbil, un camp d’energia que els confereix dinamisme, moviment. Formes elementals que al·ludeixen a l’orgànic, a aquest tot indivisible que és l’Univers, en el qual tot està interconnectat i res existeix de manera aïllada. Imatges que ens parlen de la transitorietat, de la impermanència de totes les formes, i alhora, del que permanent, de l’etern.

És aquesta una fotografia que demana una mirada lenta, pausada, i que busca una percepció més intuïtiva, menys mediatitzada per la paraula.

DETALLES                                                                      ORGANIZADOR

Inici: 17 de gener                                                 Fifty Dots Gallery

Fi: 21 març

Cost: Gratuït

Categories del event:

Exposició

Lloc web:

LUGAR

 Fifty Dots Gallery
Carrer Sant Hermenegild, 24, 08006 Barcelona España