Lumix DMC-ZS100/TZ100

Posted On By unaltrepuntdevistapc

La Panasonic Lumix DMC-TZ100 és una càmera viatgera i per tant la millor forma de conèixer la és justament viatjant i posant-la a prova, ja que d’entrada espanta una mica el seu preu, sobretot si la comparem amb altres models viatgers existents al mercat. Així que el primer que cal preguntar-se és si val la pena pagar tant, que funcionalitats ofereixen i per descomptat el seu rendiment al camp. Així que anotem les seves característiques principals: sensor d’una polzada, capacitat de vídeo 4K, un zoom que arriba fins als 250 mil·límetres i la meravellosa oportunitat d’utilitzar controls manuals, gens malament per començar aquesta travessia.

Si, potser si ets coneixedor de les càmeres i segueixes el món de la fotografia, aquestes especificacions no et sorprenguin tant, doncs força opcions existeixen avui dia al mercat que incorporen molt del que hem esmentat, sobretot en un nínxol en el qual es fa cada vegada més reconegut i tradicional el sensor d’una polzada. Però això no vol dir que totes donessin un bon resultat ni que aconseguissin integrar totes aquestes funcionalitats de manera prolixa, la qual cosa serà un repte per a aquesta Panasonic Lumix DMC-TZ100 si en veritat vol destacar de la resta.

4/5

Característiques

Mida reduïda per a grans aventures.

El disseny de la càmera LUMIX TZ100 ofereix un equilibri perfecte entre potència i funcionament. Un objectiu LEICA DC F2.8-5.9 amb zoom de 10x acompanya el elegant mida de butxaca. S’ha acabat l’haver de portar enormes bosses de càmera o equips pesats per donar pas a la potència i la portabilitat en perfecta harmonia.

Fotografies de dia i de nit

Que el sol es posi no vol dir que la teva càmera també ho faci. Podràs seguir realitzant fotografies durant la nit gràcies al potent sensor MOS de 20 megapíxels i 1 “que ofereix el model TZ100. Més detalls, més color i més claredat fins i tot amb poca llum.

Les fotografies perfectes estan més a prop del que creus

Quan ja no puguis apropar-te més a la imatge, l’eficaç zoom òptic de 10x de la càmera LUMIX TZ100 t’ajudarà a capturar el moment. Equipada amb la lent LEICA DC ELMARIT coneguda arreu del món, el potent zoom proporciona una increïble flexibilitat, amb un rang de 25 mm-250 mm. Perfecta per capturar vistes de prop i de lluny.

Dispara ara i enfoca més tard

Imagina poder decidir exactament què vols enfocar, fins i tot després de realitzar la fotografia. La funció Post Focus del model LUMIX TZ100 et permet fer-ho. Simplement captura l’escena, revisa la imatge i toca la part de la fotografia que desitges destacar. Gaudeix del funcionament senzill i sensacional de la LUMIX TZ100.

Vídeo a 4K. La vida plena de detalls intensos

Gràcies a l’extraordinària potència del vídeo a 4K, la càmera TZ100 et permet gravar tots els teus viatges amb una qualitat 4 vegades més gran que en Full HD. Més emoció i detalls i fins i tot més escenes de recordar una i altra vegada.

Moments inoblidables amb la fotografia 4K

Gràcies a la tecnologia 4K que incorpora el model TZ100, la fotografia 4K permet capturar el moment perfecte a 30 fps i seleccionar la millor fotografia després del tret. Disparar, seleccionar i guardar. La manera 4K Photo de la càmera LUMIX TZ100 fa que els teus moments siguin veritablement inoblidables.